Sport: Bare ett VM

2015_Cricket_World_Cup_LogoI disse dager er det vanskelig å holde seg borte fra TV og Internett. Jobb og studier lider. Og dem som bedriver familieliv eller andre hobbyer sliter med å framstå som tilstedeværende. Det hele gjøres selvfølgelig langt verre ved at man også må snu døgnrytmen. Langt bortenfor all verdens skianlegg, smøreproblemer og Falun utspiller verdensmesterskapet i cricket seg – og store deler av verden er vendt mot Australia og New Zealand. Sist gang det var VM i cricket fulgte 150 millioner TV-seere turneringen, og gjorde begivenheten til årets desidert største TV-evenement.

Som det ellevte mesterskapet i rekken er det India som forsvarer æren som regjerende verdensmestere. Og de gjør det godt i i år også, og leder sin gruppe. NRK har allerede vist kampen hvor India slo Pakistan, så gjenstår det å se hvilke flere kampen vi får sett med norske kommentarer. Finalen spilles i Melbourne 29. mars. Finnes det en sports-pub i hovedstaden som har den på programmet?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*