Media: #IndiaWithPakistan

IndiawithpakistanTalibans drap av 132 skolebarn og 9 lærer sjokkerte verden. Å bruke barn som et middel, en brikke, et redskap i en konflikt skaper med rette avsky, sinne og forakt på tvers av grenser. Gårsdagens angrepet mot skolen i Peshawar fikk vanlige folk og statsledere fra hele verden til å uttrykke støtte til de pårørende og avsky mot de kreftene som stod bak. Sosiale medier flommet over av meldinger fra folk som følte seg berørt. Og blant de som uttrykte sin støtte sterkest var indere, som forente seg under #IndiaWithPakistan lansert av spaltisten Tahseen Poonawala som skrev på Twitter: «Cause we will not bow down to these cowards. Cause our children are our future so let us hashtag  #IndiawithPakistan !!”.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*