Bloggere blant oss

Hva holder egentlig studenter som har gjort India og Sør-Asia til sitt felt på med? Og hvilke studentframtid ligger det i å starte med India-studier?

Røvet fra bloggen "Firangi Dilliwali"

Svaret finner du kanskje i to blogger som har dukket opp i det siste, begge skrevet av studenter ved Sør-Asia-seksjonen på IKOS. Ta en kikk, klikk på «Follow» og hold deg oppdatert på hva folk egentlig holder på med.

Firangi Dilliwali er skrevet av en av våre masterstudenter. Skriver selv om sin blogg:  Dette er, kort sagt, nok en blogg om det å være i utlendighet, en blogg som skrives av en 27 år gammel jente fra Norge som bor og jobber i en by med rundt 14 millioner innbyggere. Her kan du forvente betraktninger rundt og bilder fra livet mitt her, men også om helt andre ting jeg har lyst til å skrive om eller syns er deleverdige.

Indiadagboka er en … dagbok fra hindi-student Alexanders opphold i Varanasi hvor han holder på med … hindi i regi av IKOS.

Og, etter tips:

Kamlaji’s adventures – tidligere masterstudent, nå med jobb ved den indiske ambassaden i Oslo.

Kjenner du til noen andre lignende blogger? Legg igjen en kommentar!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*