Opplev India i Trondheim

S.P. har følgende beskjed:

For de av bloggens følgere som planlegger høstferie dette semesteret, kan det være et hett tips å ta turen til Trondheim i perioden 1.-9.oktober 2011. Da går nemlig INDIA 2011 av stabelen, i regi av Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). På arrangementets egne sider (http://www.ntnu.no/india2011) kan man lese følgende: “En hel uke i oktober 2011 vil man kunne oppleve en bred mønstring av indisk kunst og kultur, utstillinger, konserter, filmer og mye mer. I tillegg blir det faglige seminarer, populærvitenskapelige og strengt faglige forelesninger av forskere fra både India og NTNU. Videre tar man sikte på å etablere ulike arenaer for møter mellom næringsliv- og forskningsmiljøer. India er hovedtema for alle arrangementer”.

Så, dersom du ønsker en smak av India denne høsten, men lommeboka ikke strekker til for en lang reise østover, er Trondheim stedet…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*